op pad gaan

Hoe werk ik? 


100% maatwerk. 

Alle gesprekken zijn 1 op 1 en dus helemaal afgestemd op jou en je situatie. 

Op die manier kunnen we jouw pad uitstippelen en zoeken welke verandering jij nodig hebt en hoe je dit kan bereiken. 

Een eerste contact doen we telefonisch en is geheel vrijblijvend. We maken kennis

met elkaar en je legt kort je situatie uit. Ik vertel wat de begeleiding inhoudt en

probeer alvast op basis van jouw verhaal in te schatten hoe een verdere coaching kan verlopen. 

Als je er meteen wil in vliegen, dan leggen we vervolgens data vast voor de coachingsgesprekken. Ik bevestig jou alle praktische details per mail en we zijn vertrokken!

Loopbaanbegeleiding


Voel je je niet goed in je huidige job? Heb je het gevoel dat je vastloopt? Wil je doorgroeien maar is er geen mogelijkheid? Of weet je niet meer goed welke job het beste bij je past? Is je evenwicht tussen werk en privé zoek? Is het allemaal teveel of kom je uit een burnt out en wil je weten hoe verder? 


Loopbaanbegeleiding betekent samen op stap gaan, op zoek naar jouw pad: naar jouw talenten en kwaliteiten, maar ook je valkuilen, naar de richting die daar het beste op aansluit en zo naar de job waar je je terug helemaal jezelf in kan zijn! 

Tijdens je loopbaanbegeleiding ga je zelf actief aan de slag. Op die manier haal je er zelf meer uit. Ik werk niet met standaard vragenlijsten rond persoonlijkheid, maar ik bied je fijne denkoefeningen en opdrachten die inzicht geven in wie je bent en wat je wil. Vertrekkende vanuit reflectie eindigen we met een concreet zicht op welke richting jij uit wil en welke job daarvan verlengde ligt. 


In heel het traject kan je rekenen op mijn open en warme houding, zodat er voldoende veiligheid kan zijn. Ik denk graag met je mee en prikkel je met vragen. Mijn ervaring in het werkveld maken dat ik oog heb voor symptomen van stress, burn-out, bore-out, hoogsensitiveit, depressie en dit een plaats kan geven in de begeleiding.

Loopbaancheques


De loopbaancheques worden aangeboden door VDAB vanuit de Vlaamse Overheid. Op deze manier wil men mensen aansporen om na te denken over hun loopbaan en actie te ondernemen wanneer dat gewenst zou zijn.  Als werknemer en zelfstandige heb je recht op deze cheques, je vraagt ze aan en koopt ze via VDAB. 


Praktisch: 

* Je hebt pas recht op de loopbaancheques als je minstens 7 jaar aan het werk bent.

* Per 6 jaar dat je werkt, krijg je 2 loopbaancheques.

De eerste biedt 4u loopbaanbegeleiding. Met de tweede cheque kan je 3u coaching volgen.

Beide cheques kosten 40 euro. 

* Voor de verdere voorwaarden en meer info kan je terecht op https://www.vdab.be/loopbaancheques

VDAB loopbaancheques

Indien je nog niet voldoende gewerkt hebt of om een andere reden niet in aanmerking komt voor de loopbaancheques, ben je nog steeds welkom voor loopbaanbegeleiding. De kostprijs bedraagt dan 60 euro per uur en kunnen we nóg meer op maat werken, aangezien we dan niet gebonden zijn aan ofwel 4u ofwel 7u begeleiding.

Neem gerust contact op voor meer info! 

Wat anderen vonden... 

"Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer interessant. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en kan nu mijn kwaliteiten beter uit te spelen (bv bij sollicitaties), maar ben me tegelijk ook bewust van de (mogelijke) valkuilen. 

Zeer professionele aanpak (ook in tijden van corona)."


"De coaching was zeer leerrijk doordat je met een andere bril naar jezelf leert kijken. De gesprekken hebben voor mij een knoop losgemaakt die al langere tijd vastzat. Ik ben me terug meer bewust geworden van mijn kwaliteiten en kan me nu in de juiste richting oriënteren."